Volop sportplezier voor kinderen bij de Finish van de Volvo Ocean Race

Tijdens de Finish van de Volvo Ocean Race is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven in de haven van Scheveningen. De hele week ligt Optimist on Tour aangemeerd in de Race Village.

Bij dit watersportspektakel voor de jeugd kunnen kinderen gratis kennismaken met verschillende watersporten. Wie weet vaart één van de jonge bezoekers in Den Haag over 10 of 20 jaar zelf ook wel mee in de Volvo Ocean Race. Er kan in Scheveningen niet alleen gezeild worden! Ook kunnen kinderen onder andere suppen, kanovaren en waterskiën. En, in het waterlab leren ze op een speelse manier meer over de educatieve thema’s duurzaamheid en water.

Ook naast het water zal er een hoop te beleven zijn! Zo kunnen kinderen onder begeleiding op een speelse manier ontdekken hoe leuk golfen is bij het jeugdprogramma GOLF RAAK!. Swingen in slagkooien, punten verzamelen, chippen in het water, putten op de mini-green en er kan zelfs gedart worden met golfballen. En zijn jouw kinderen niet bang om vies te worden of om een geweldige redding te maken in het zand? Dan kunnen ze beachvolleyballen onder begeleiding van ervaren trainers bij het volleybal-programma van de Nevobo en testen of ze net zo hard kunnen smashen als een echte professional!

Het leukste en sportiefste uitje met de klas
Optimist on Tour nodigt alle klassen van groep 5 t/m 8 van harte uit om kosteloos deel te nemen aan één van de Optimist on Tour lessen in Den Haag. In een 1,5 uur durend lesprogramma leren kinderen onder begeleiding van gecertificeerde en enthousiaste instructeurs de beginselen van de watersport en maken ze vervolgens ook kennis met golf of beachvolleybal. Klassen die mee doen aan Optimist on Tour kunnen ook nog voor maar €3,00 per kind naar Sea Life in Scheveningen!

Stuur dit bericht snel door naar alle juffen en meesters en laat ze contact met ons opnemen via info@optimistontour.nl.

Plezier op en naast het water met vriendjes en vriendinnetjes
Kom jij niet met de klas naar de Finish van de Volvo Ocean Race? Maar wil je wel meedoen met Optimist on Tour? Dat kan! Na schooltijd en in de weekenden kunnen kinderen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, vrij inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Dit betekent lachende gezichten en veel plezier op het water!

Meld je snel aan voor Optimist on Tour!