degrootstewatersportclub

Otterclub

Bestel hier gratis het Otterboek en ga thuis aan de slag! Het Otterboek staat vol leuke oefeningen en leerzame feitjes. Samen met je ouders, je broer, zus en/of vriendjes leer je meer over o.a. het bepalen van de windrichting, knopen leggen, de dieren op en rondom het water en natuurlijk zeilen, windsurfen en kanovaren.

De Otterclub, de grootste watersportclub vol met watersportactiviteiten voor de jeugd!
Als lid van de Otterclub;

  • Ontvang je gratis het Otterboek;
  • Blijf je op de hoogte van al het watersportnieuws;
  • Ondernemen we samen met andere leden van de Otterclub vele leuke activiteiten bij jou in de buurt en wordt je uitgenodigd voor bijvoorbeeld Optimist on Tour, zeilkampen en clinics en cursussen bij jou in de regio;
  • Ontvang je persoonlijke tips & tricks van bekende topsporters;
  • Ontvang je de Otterpost met alle nieuwtjes, prijsvragen, quizjes en leuke raadsels.

Ben jij fan van de watersport en wil je op de hoogte gehouden worden van alle watersport activiteiten voor de jeugd? Laat dan hier je gegevens achter en krijg het Otterboek gratis thuis gestuurd.

Goed voorbereid het water op: bekijk de filmpjes en de werkbladen!
Ben je enthousiast en wil je meer leren hoe je veilig het water op gaat? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we een aantal filmpjes opgenomen en werkbladen ontwikkeld die je helpen voordat je het water op gaat. Bekijk ze hier.

Optimist on Tour: het rondtrekkende watersportevenement voor de jeugd
Tijdens de Optimist on Tour maak je kennis met de watersport. Van kanovaren en leren zeilen in een optimist tot knopen leggen en proefjes doen in het waterlab! Misschien heb jij al een keer meegedaan! Kijk op de tourkalender wanneer we bij jou in de buurt aanmeren en meld je aan. Ben je na de Optimist on Tour toe aan nog meer avontuur op het water? Dan kunnen wij je verder helpen!

Gratis proefles
Diverse verenigingen en vaarscholen bieden geheel vrijblijvend een proefles aan. Meld je rechtstreeks aan bij een vereniging of vaarschool bij jou in de buurt. Onder ‘Proefles’ vind je een overzicht van de verenigingen en vaarscholen waar je een gratis proefles kunt volgen. Kijk snel welke bij jou in de buurt is en meld je vandaag nog aan.