Les van toptalent Matthijs van ‘t Hoff

Van 29 augustus tot en met 3 september kan jij tijdens de HISWA te Water in Amsterdam gratis kennismaken met diverse watersporten. Je krijgt les van gedreven en ervaren instructeurs en leert zeilen in een Optimist, windsurfen, kanovaren en suppen. Daarnaast zorgen de aquaroller en het Waterlab, waar je op een speelse manier meer leert over water, voor veel plezier op en rondom het water. 

En… extra gaaf: toptalent Matthijs van ‘t Hoff komt ook langs! Op zaterdag 2 en zondag 3 september versterkt hij het instructeurs team en kan jij les van hem krijgen!

Wie?
Matthijs van ’t Hoff uit de Delta Lloyd Talentploeg. Sinds enkele jaren vaart de windsurfer mee in de Olympische RS:X klasse en neemt deel aan verschillende EK’s en WK’s. Matthijs droomt van de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Binnenkort heefthij de kans om zich te meten met de “grote jongens” tijdens hetWK in Japan van 16 t/m 23 september.

Op het Olympische water in Enoshima vaart Matthijs samen met regerend Olympisch kampioen RS:X Dorian van Rijsselberge en wereldtopper Kiran Badloe.

Dus schrijf je gauw in voor Optimist on Tour tijdens de HISWA te Water in Amsterdam!