UPDATE: AH Sportfestijn afgelast

Door hevige regenval is het festijnterrein onbegaanbaar en heeft de organisatie besloten het AH Sportfestijn te cancellen.
Deelnemers krijgen het geld voor het betaalde ticket terug. Voor meer informatie: https://ahsportactie.nl/ahsportfestijn

Deelnemers aan Optimist on Tour informeren we per telefoon en mail en we hopen jullie gauw bij een volgend event te zien.
Morgen, zondag 10 september, kan je bijvoorbeeld ook deelnemen aan de Watersport Survival in Wageningen. Lekker warm en veilig in het zwembad 

—————————————–

Heb jij ‘m al in je agenda staan? Het AH Sportfestijn op 9 en 10 september? Meer dan 50 sporten om uit te proberen. Het Haagse Zuiderpark vormt dan een weekend lang hét sportfestivalterrein van Nederland waar het hele gezin een actieve en plezierige dag ervaart. En Optimist on Tour is ook van de partij!

Ilse Köpping, hoofdinstructrice Optimist on Tour: “De 19e stop van dit seizoen! Ongelofelijk gaaf! We zijn bij het AH Sportfestijn om kinderen kennis te laten maken met de watersport. Kinderen die nog geen zeilervaring maar wel ‘watersport kriebels’ hebben en nieuwsgierig zijn kunnen bij Optimist on Tour leren zeilen, kanovaren of suppen. Na een korte theorieles ga je lekker het water op in een Optimist en ervaar je hoe leuk de watersport is. Topsporters zoals Olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe en Olympisch en kersvers drievoudig wereldkampioen Marit Bouwmeester zijn allemaal op jonge leeftijd begonnen. Misschien ontdekken we tijdens deze editie wel de sporthelden van de toekomst!”

Direct aanmelden? Klik hier! 

Proefles bij een watersportvereniging of vaarschool in de buurt
Het doel van Optimist on Tour is een volgende generatie enthousiast maken voor de watersport. Sinds de start in 2014 hebben inmiddels 48.500 kinderen via dit initiatief kennis gemaakt met de watersport. Kinderen die na Optimist on Tour verder willen met zeilen, kanovaren of een andere watersport kunnen via het Watersportverbond een leerzaam en leuk werkboek opvragen en kosteloos een proefles volgen bij een watersportvereniging of vaarschool in de buurt. Voor deelname aan Optimist on Tour hebben kinderen geen zeilervaring nodig, alleen een A- zwemdiploma. Inschrijven kan via de website optimistontour.nl en op locatie.

Door heel Nederland!
Dit jaar heeft Optimist on Tour vele plaatsen en unieke wateren aangedaan. In samenwerking met watersportverenigingen, gemeenten en basisscholen is Optimist on Tour op 19 locaties aangemeerd en hebben dit jaar alleen al 7319 kinderen kennisgemaakt met de watersport.
Na de Wereldhavendagen Rotterdam, HISWA te Water Amsterdam en fantastische locaties zoals de Zaanse Schans, in de lagune van Hargen en tijdens SAIL Den Helder is het AH Sportfestijn de laatste stop van dit seizoen. Voor 2018 vult de kalender zich alweer met fantastische plaatsen door het hele land.

Check optimistontour.nl of de Facebook pagina van Optimist on Tour voor het laatste nieuws en data van Optimist on Tour.

Kijk voor meer informatie over AH Sportfestijn op:
https://ahsportactie.nl/ahsportfestijn