Waar vind je ons?

Optimist on Tour is dit jaar weer op heel veel plekken in Nederland te vinden. Zoek een Optimist on Tour bij jou in de buurt en schrijf je in! Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma. Hieronder vind je de tot nu toe geplande Optimist on Tour’s van 2018.

Helemaal onderaan deze pagina vind je in het blauwe gedeelte de Optimist on Tour’s die vanuit de verenigingen georganiseerd worden.

Optimist on Tour bij de vereniging of vaarschool

De Optimist on Tour doet veel plaatsen aan maar kan helaas niet overal aanmeren. Daarom is Optimist on Tour ook in een kleinere variant bij de vereniging en/of vaarschool bij jou in de buurt! Hoe leuk is dat? De begeleiding, activiteiten en materialen zijn hetzelfde en ook hier kan je terecht voor jouw allereerste kennismaking met de watersport. Veilig en met plezier het water op, onder leiding van de lokale watersportvereniging- of vaarschool. Bekijk hieronder waar je terecht kan en schrijf je in.

Optimist on Tour in het zwembad

Zin in een middag waterpret in het zwembad? En wil je op een veilige manier leren vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en leren wat je moet doen als dat gebeurt? Schrijf je hieronder in voor Optimist on Tour in het zwembad of kijk voor meer informatie op deze pagina.

Hier heb je ons helaas gemist!