Gratis leren zeilen in de haven van Naarden

Zaterdag 12 augustus meert rondreizend watersportevenement Optimist on Tour aan in de jachthaven van Naarden, een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Gezinnen die hier in de haven overnachten of gezinnen die gewoon zin hebben in een familie-uitje zijn hier van harte welkom bij Optimist on Tour! Kinderen die nog geen zeilervaring maar wel ‘watersport kriebels’ hebben en nieuwsgierig zijn kunnen bij Optimist on Tour kennismaken met de watersport. Na een korte theorieles ga je lekker het water op in een Optimist en ervaar je hoe leuk de watersport is.

Gerrit Gortzak, Manager Jachthaven Naarden: “Wij zijn fan van de watersport en dagelijks bezig mensen optimaal te laten genieten op of rond het water. Als host van de Optimist on Tour bieden we de jonge generatie de mogelijkheid kennis te maken met watersport en ze te enthousiasmeren vaker het water op te komen.”

Door heel Nederland!
In samenwerking met gemeenten en scholen trekt Optimist on Tour door het hele land! Deze zomer meert het watersportevenement nog aan in:
12 augustus – Jachthaven Naarden
29 augustus t/m 3 september – Amsterdam Hiswa
1 t/m 3 september – Wereldhavendagen Rotterdam
9 en 10 september – AH Sportfestijn Zuiderpark Den Haag
Voor het laatste nieuws en data van de Optimist on Tour in Nederland, houd optimistontour.nl of de Facebook pagina van Optimist on Tour in de gaten.